ФИТОЛОР ХОТ при простуда и грип

Екстракт от черен бъз, витамин С, цинк и инулин

Екстракт от черен бъз

С високо съдържание на флавоноиди и антоциани с антиоксидантен и противовъзпалителен ефект. Той е уникален природен лек за засилване на имунитета. Черният бъз активира защитните сили на организма и помага за по-леко и по-бързо протичане на простудните и грипните заболявания.

Витамин С

Допринася за силен имунитет, като чрез своето антиоксидантно въздейстие защитава клетките от увреждане от страна на агресивните свободни радикали. Витамин С има особено значение за запазване на собствените отбранителни сили на тялото. Приемането на достатъчно количество витамин С е необходимо за оптималното функциониране на имунната система, особено през есенно-зимния сезон, когато тялото има повишена нужда от приема му.

Витамин С не може да се съхранява в организма продължително време, затова ежедневният му прием и особено във формула с удължено освобождаване е от изключителна важност когато защитните сили са отслабени.

Цинк

Цинкът е основен микроелемент, който участва в почти всички жизнени процеси. Цинкът е съставна част на над 300 ензими, които от своя страна отговарят за активирането на различни процеси на обмяната на веществата в организма. Цинкът допринася за силна имунна система и играе съществена роля при мобилизирането на защитните сили.

ъдържа полифеноли, витамин С, минерали и амино киселини.

Състав на едно саше

Черен бъз (Sambucus nigra), екстракт от плодове 300mg, Инулин 3000mg, Витамин С (L-аскорбинова киселина) 150mg, Цинк (цинков глюконат) 5mg, помощно вещества. Без захар.

Приложение

Ефективен и безопасен продукт. Подходящ е за употреба от диабетици. При бременност и кърмене е необходима консултация с лекар

Дозировка

1 саше се разтваря в около 150ml гореща, но не вряла вода. За възрастни и деца над 12 години - 1 саше два пъти дневно. За деца от 3 до 12 години - по 1 саше дневно.

Прочети Лекарските Препоръки
Търсете продуктите Фитолор в добрите аптеки