Въпроси и отговори

Какъв чай да пия при възпалено гърло?

От популярните билки за приготвяне на чай най-ефективна при възпалителни процеси на гърлото и дихателните пътища е лайката. Лайката е с доказано противовъзпалително, антисептично и отхрачващо действие.

Лайката е една от основните съставки във Фитолор сироп и във Фитолор спрей.

Шестгодишният ми син отказва да смуче хапчета за гърло заради неприятния им вкус и ги плюе. Какво мога да му дам?

Може да му дадете Фитолор пастили. Съставът им е подходящ за деца. Фитолор пастили се приемат много добре от децата заради приятния им вкус – боровинка, портокал, мед и лимон.

Детето ми е на 8 годинки и когато се разболее, особено през есента и зимата, то винаги боледува продължително. Може ли да облекчим заболяванията?

Фитолор Хот е продуктът, който може да помогне на детето Ви да се справи по-леко и по-бързо с простудните и вирусните заболявания. Фитолор Хот е разтворима топла напитка за мобилизиране на защитните сили на организма.

Не искам да приемам силни медикаменти за гърло. Какви билкови продукти за гърло мога да приемам?

Може да приемате спокойно всички продукти за здраво гърло от серията Фитолор – пастили, сироп, спрей. Те съдържат ефикасни билкови екстракти без странични действия.

Подходящ ли е Фитолор спрей с прополис за деца?

Да, Фитолор спрей е подходящ за деца над 3 години. За деца под 3 години е необходима консултация с лекар.

Фитолор спрей с прополис съдържа ли алкохол?

Не, Фитолор спрей не съдържа алкохол. Повечето от продуктите с прополис, които се предлагат в аптеките съдържат спиртноразтворим прополис. Прополисът във Фитолор спрей е висококачествен водоразтворим екстракт, с произход Испания.

Мога ли да пия или ям след ползването на Фитолор спрей?

Не, след употребата на Фитолор спрей се препоръчва поне 30 минути да не се пие или яде.

Подходящ ли е Фитолор сироп за честа употреба деца?

Да, Фитолор сироп е подходящ за честа употреба. Сиропът съдържа билкови екстракти от бяла ружа и лайка, които са ефикасни и без странични действия. По тези причини, Фитолор сироп е особено подходящ и за бременни, и за деца.

Мога ли да започна да пия Фитолор Хот след като вече съм болен?

Да, можете да започнете прием на Фитолор Хот и след като се почувствате зле. Съставките във Фитолор Хот допринасят за по-бързо и по-леко протичане на простудните заболявания.

Мога ли да приготвям Фитолор Хот с вряла вода?

Не, Фитолор Хот не се приготвя с вряла вода. Препоръчва се да се използва топла вода и да се изпива докато напитката не е изстинала.

Мога ли да комбинирам Фитолор Хот заедно с продукти с парацетамол?

Да, Фитолор Хот не съдържа парацетамол и може да се комбинира успешно с продукти с парацетамол. Практиката на много лекари показва, че комбинацията на Фитолор Хот с продукти с парацетамол може да бъде доста успешна и ефективна.

Търсете продуктите Фитолор в добрите аптеки